Överväldigad.

Just nu är jag helt överväldigad. I skrivandes stund har mitt inlägg om min sjukdom lästs av 50.000 unika personer. Därtill alla dem som läst artiklar hos Expressen och Metro. Min Facebook, min mail och bloggen är totalt överöst av kommentarer, meddelanden och mail. Jag ska försöka svara på alla, men det kommer ta lite tid.

Men jag vill skicka ut ett stort tack till er för all den kärlek och allt det stöd som ni visat. Det betyder otroligt mycket.

Annonser

7 thoughts on “Överväldigad.

 1. Vad kul att det har spridit sig! Det är otroligt viktigt att samhället och enskilda människor får större kunskaper gällande psykiska diagnoser. Jag är själv väldigt intresserad av att studera och jobba med människor med svårigheter och diagnoser. Just nu arbetar jag med en b-uppsats där jag studerar Aspergers syndrom i koppling till samhällskunskapsämnet (studerar till lärare) och jag är förvånad över vilka få kunskaper det finna och den lilla uppmärksamhet diagnosen får (samt andra psykiska sjukdomar och diagnoser). Det var en intressant läsning och det glädjer mig att du har fått ett svar och lär dig hantera den till vardagen! Lycka till 🙂

 2. Jag hoppas att många kommer att fortsätta läsa din blogg!
  2008 fick jag veta att jag är bippo.
  En sak som gav mig mycket var en gruppterapi tillsammans med andra bipolära. Igenkänning, stöttning, tips och nya vinklar ger väldigt mycket.
  Din blogg tillsammans med kommentarer kan helt säkert ge både dig och andra bipposar en hel del!
  Kanske når den ut till andra också, som då kanske kan förstå att bippo inte går att avfärda med ”Ja alla har väl sin berg och dalbana med bra och dåliga dagar” (Ja, jag har fått den kommentaren)
  /Ulrika

 3. Kommer definitivt o lägga denna blogg bland mina favoriter, Jag bloggar om mitt liv med Emotionellt instabilitet tidigare Borderline.
  Tack för att du öppnade upp dig för allmänheten 🙂 stor kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s